Tiilikatto joka kestää

Kateykkösiltä käy tiilikaton asennus. Asennamme tiilikatot sukkelasti ja vankkumattomalla ammattitaidolla sekä laadulla. Kutsu kattoasiantuntijamme käymään ja hän kertoo sinulle, miten tehdään tiilikatto hinta kohdallaan ja valmiiksi asennettuna vanhan katteen purusta loppusiivoukseen.

Miksi tiilikatto?


Tiilikatto on Suomen toiseksi suosituin vesikatetyyppi ja sitä käytetään enimmäkseen omakotitaloissa. Tiilikaton suosiota selittää se tosiasia, että se on kestävä, kaunis ja hiljainen.

Tiilikaton valintaa voi perustella sen näyttävällä ja perinteikkäällä ulkonäöllä, mutta myös asumismukavuudella, sillä sateella tiilikatto on kiistattomasti peltikattoa hiljaisempi. Tiilikattoa saa myös useissa väreissä eli se sopii monipuolisesti erilaisiin taloihin, kunhan kattorakenteet ovat tiilikatolle sopivat. Mukautuva ulkonäkö nostaa osaltaan tiilikaton suosiota.

Oikein asennettuna ja huollettuna tiilikatto on pitkäikäinen. Tiilikaton asennus kannattaa teettää ammattilaisella. Näin varmistut siitä, että katon rakenteet kestävät tiilien painon ja tiilikaton käyttöikä on myös mahdollisimman pitkä, kun se on oikein asennettu.

Säännöllinen tiilikaton huolto pidentää myös katon käyttöikää. Kiinnitä erityistä huomiota kattotiilien kuntoon, kun tarkistat kattosi säännöllisesti. Rikkoutunut kattotiili pitää vaihtaa mahdollisimman nopeasti, ennen kuin se päästää vettä lävitseen kattorakenteisiin.

Laadukkaasti tehty tiilikatto nostaa talosi arvoa.

Valitse Ormax-tiilikatto


Kun valitset Kateykköset asentamaan tiilikattosi, valittavanasi on koko Ormax-tiilikattomallisto. Ormax-tiilikatto on iätön, ajaton ja siksi aina muodissa. Ormax-kattotiili on kotimainen tuote eli voit tehdä samalla ympäristöä säästävän ja suomalaista suosivan valinnan, kun tuotteen kuljetusketju ei rasita ympäristöä.

Ormax tarjoaa laajan valikoiman erilaisia kattotiiliä ylellisistä lasitetuista savikattotiilistä edullisiin betonikattotiiliin. Saat samalta valmistajalta kaikki täydelliseen tiilikattoon sopivat tuotteet kuten kattotiilet, aluskatteet, läpiviennit, kiinnikkeet, kattoturvatuotteet, tiivisteet ja sadevesijärjestelmät.

Kateykköset, tiilikatto Ormax
Kateykköset Ormax-tiilikattoTiilikatot Pohjanmaalla ja Uudellamaalla


Kateykköset asentaa tiilikatot koko Pohjanmaan alueella esimerkiksi kaupungeissa Kokkola, Seinäjoki, Vaasa ja koko Uudenmaan alueella kaupungeissa Helsinki, Espoo ja Vantaa. Ota yhteyttä alueesi kattoasiantuntijaan ja kutsu meidät käymään. Tehdään sinulle täydellinen tiilikatto!

Tiilikaton asennus


Ennen kuin kattotiilien asennus aloitetaan, varmistamme että pohjatyöt on tehty huolellisesti. Tiilikaton asennus vaatii katon suorakulmaisuuden varmistamisen. Sen jälkeen asennamme tiilikatteelle soveltuvan aluskatteen ja teemme valitulle tiilimallille soveltuvan ruodelaudoituksen.

Kattotiilien asennus alkaa käytännössä aina räystäältä, jotta kattotiilet on helppo mitoittaa oikein. Kattotiilien ensimmäinen tai toinen rivi kiinnitetään naulaamalla tai erityisten kiinnikkeiden avulla ruoteeseen. Kateykköset tekee kiinnityksen aina asianmukaisesti tiilimallista riippuen valmistajan ohjeita noudattaen.

Kattotiilien ladonta tehdään yleensä aina rivi kerrallaan ja osittain limittäin. Ensin asennettu tiili jää osittain seuraavaksi asennettavan tiilen alle ja samoin jokainen ensin asennettu tiilirivi jää seuraavan rivin alle. Se tekee asennuksesta vesitiiviin ja kestävän. Lopuksi kiinnitämme harjatiilet ja asennamme sovitut lumiesteet ja kattoturvatuotteet, jotta katosta saadaan varmasti toimiva.

Pyydä ilmainen arvio kattoremontista

Teemme ripeitä kattoremontteja tinkimättömällä ammattitaidolla. Meille tärkeintä on toimiva lopputulos ja tyytyväinen asiakas. Pyydä heti maksuton arvio kattoremontistasi.

Nimi*
Paikkakunta*
Puhelinnumero*
Sähköpostiosoite*