Taloyhtiön kattoremontti käy meiltä kätevästi

Kateykkösiltä käy taloyhtiön kattoremontti kätevästi, ripeästi ja ammattilaisen ottein. Olipa kyseessä rivitalon kattoremontti tai kerrostalon kattoremontti, olemme luotettava kumppani taloyhtiön remonttien toteuttajaksi. Meillä on monipuolinen kalusto käytettäväksi kaikenlaisille katoille ja ansioluettelossamme yli 1000 tehtyä kattoremonttia sekä kokemusta reilusti yli 10 vuotta.

Ota yhteyttä alueellasi toimivaan kattoasiantuntijaamme ja tulemme paikalle arvioimaan remontin tarpeen ja toteutustavan. Saat nopeasti tietää, mikä on kattoremontin hinta rivitaloon tai kerrostaloon sisältäen kaiken tarvittavan vanhan katon purkamisesta loppusiivoukseen.

Taloyhtiön kattoremontti, Kateykköset

Näin etenee taloyhtiön kattoremontti


1. Taloyhtiön kattoremontti alkaa olla ajankohtainen

Remontti on ajankohtainen, kun taloyhtiön vesikatteen käyttöikä alkaa lähestyä loppuaan. Remontti kannattaa tehdä viimeistään silloin, kun katossa ilmenee jo selkeitä toiminnallisia puutteita kuten vuotoja, eristyksen puutetta, hankalaa puhdistettavuutta tai alusrakenteiden heikkoa kuntoa. Myös ulkonäölliset syyt paljastavat katon käyttöiän loppumisen. Katemateriaali on kulunut, väri haalistunut tai epätasainen.

Tärkeintä tässä vaiheessa on se, että taloyhtiön hallituksella on ajantasaista tietoa siitä, missä kunnossa katto on, miten sitä on viimeksi huollettu ja kenen toimesta. Jos katon kunto ja aiemmin tehdyt toimenpiteet mietityttävät, kannattaa katolle tehdä kuntotarkastus, jonka avulla taloyhtiö saa puolueettoman arvion tarvittavan remontin laajuudesta.

2. Kysy tarjous taloyhtiön kattoremontin teettämisestä

Ota yhteys kattoasiantuntijaamme, tulemme paikanpäälle ja arvioimme katon kunnon sekä remontin laajuuden. Annamme taloyhtiölle kattoremontista kirjallisen tarjouksen hintatakuulla. Halutessasi voit myös käyttää puolueetonta, pelkästään kuntatarkastuksiin erikoistunutta yritystä, jotta hallituksella ja isännöitsijälle on täsmälleen oikea tieto taloyhtiön katon kunnosta. Kaikkein hyödyttömintä on ylikorjaaminen tai alikorjaaminen.

3. Yhtiökokous päättää teettää kattoremontin taloyhtiölle

Kun päätös on tehty, teemme kirjallisen sopimuksen, sovimme yhdessä remontin täsmällisen aikataulun ja aloitamme projektin valmistelun. Laadimme myös piha- ja turvallisuussuunnitelman. Remontin taloyhtiö maksaa yhdessä suunnittelemallamme tavalla.

4. Taloyhtiön kattoremontti alkaa

Toimitamme toimitussisältöön sovitut materiaalit ja tarvikkeet työmaalle remonttisuunnitelman mukaisesti. Ensin puramme vanhan katteen pois, lajittelemme ja siivoamme kertyvän jätteen mahdollisuuksien mukaan jo saman tien tai viimeistään loppusiivouksessa. Tarvittaessa oikaisemme katon ja uudistamme vaurioituneet kattorakenteet. Sen jälkeen asennamme uuden vesikatteen, sadevesijärjestelmän ja tarvittavat tikkaat, lumiesteet ja kattosillat. Lopuksi siivoamme työmaan ja kuljetamme jätteet asianmukaisesti esimerkiksi hyötykäyttöasemille tai ongelmajätteiden käsittelyyn.

Huomioitavaa on myös se, että toteutamme kattoremontin niin, että se häiritsee mahdollisimman vähän asukkaita. Meidän ei tarvitse päästä sisälle asuntoihin ja rajaamme selkeästi ne työmaa-alueet, joilla liikkuminen on kielletty.

Huolehdimme tietysti myös työturvallisuudesta vaadittujen standardien mukaisesti.

5. Taloyhtiön kattoremontti on valmis

Kun remontti on tehty, tarkistamme kohteen yhdessä taloyhtiön edustajan kanssa ja luovutamme valmiin työn kirjallisesti.

Taloyhtiön kattoremontti Keski-Pohjanmaalla, Pohjanmaalla, Etelä-Pohjanmaalla ja Pohjois-Pohjanmaalla


Kateykköset tekee taloyhtiöiden kattoremontit Keski-Pohjanmaan, Pohjanmaan, Etelä-Pohjanmaan ja Pohjois-Pohjanmaan alueilla. Ota yhteyttä alueesi kattomestariin, pyydä referenssilistaus tekemistämme taloyhtiöiden kattoremonteista ja kutsu meidät tarvittaessa käymään. Arvioidaan yhdessä taloyhtiönne kattojen kunto!

Pyydä ilmainen arvio kattoremontista

Teemme ripeitä kattoremontteja tinkimättömällä ammattitaidolla. Meille tärkeintä on toimiva lopputulos ja tyytyväinen asiakas. Pyydä heti maksuton arvio kattoremontistasi.

Nimi*
Paikkakunta*
Puhelinnumero*
Sähköpostiosoite*