Lumiesteet katolle

Katon lumiesteet ehkäisevät katolta putoavan lumen aiheuttamia vahinkoja ja vaaratilanteita, mutta suojaavat myös katon pinnoitetta ja sadevesijärjestelmiä. Rakennusmääräysten mukaan lumiesteet pitää asentaa kalteviin kattopintoihin niin, että lumimassat eivät putoa katolta hallitsemattomasti ja ettei lumikuorma jakaudu väärin katolla.

Lumiesteet pitää asentaa vähintään kulkureiteille, sisääntulojen kohdille ja kadun reunoilla sijaitseville katon osille. Nykyään lumiesteet suositellaan asennettavaksi koko lappeen mitalle, jotta myös pihalla liikkuvat ihmiset ovat suojassa putoavalta lumelta ja jäältä, mutta myös siksi, että se tekee lumiesteet kestävämmiksi.

Lumiesteen kiinnitys pitää tehdä mahdollisimman lähelle räystästä siten, että lumikuormat siirtyvät kantaviin rakenteisiin.

Lumiesteen asennus ammattitaidolla


Kateykkösiltä sujuu lumiesteen asennus ripeästi ja tinkimättömällä ammattitaidolla. Asennamme lumiesteet tiilikatolle ja lumiesteet peltikatolle kohteen ja asiakkaan toiveiden mukaan. Meiltä saat markkinoiden laadukkaimmat Nesco-, Pisko- ja Ruukki-lumiesteet.

Testatut ja turvalliset Nesco-lumiesteet tarjoavat vaihtoehdot niin mataliin taloihin kuin korkeampiin ja vaativampiin kerrostaloihinkin.

Pisko-lumiesteet ovat kestäviä ja pitkäikäisiä. Tarjolla on lumiesteet sileille peltikatoille, tiilikuvioiduille peltikatoille, tiilikatoille, konesaumakatoille ja rivipeltikatoille. Lumiesteet ovat pulverimaalattuja ja niitä saa useissa väreissä.

Ruukki-lumiesteet on tehty pitkällä kokemuksella ensiluokkaisista materiaaleista. Pohjoisissa olosuhteissa Ruukki kestää varmasti, sillä lumiesteiden ovaalin muotoiset putket ovat parempi ratkaisu kuin pyöreät putket.

Lumiesteet katolle Pohjamaalla

Asennamme lumiesteet Keski-Pohjanmaalla, Pohjanmaalla, Etelä-Pohjanmaalla ja Pohjois-Pohjanmaalla


Meiltä saat lumiesteet asennettuina kattavasti Keski-Pohjanmaan, Pohjanmaan, Etelä-Pohjanmaan ja Pohjois-Pohjanmaan alueilla. Ota yhteyttä ja pyydä henkilökohtainen ja sitomaton tarjous lumiesteistä ja asennuksesta!

LumiesteetPyydä ilmainen arvio kattoremontista

Teemme ripeitä kattoremontteja tinkimättömällä ammattitaidolla. Meille tärkeintä on toimiva lopputulos ja tyytyväinen asiakas. Pyydä heti maksuton arvio kattoremontistasi.

Nimi*
Paikkakunta*
Puhelinnumero*
Sähköpostiosoite*