Kattoturvatuotteet ammattilaisen asennuksella

Kattoturvatuotteet sisältävät tikkaat, kattosillat ja lumiesteet. Laadukkaat ja oikein asennetut kattoturvatuotteet varmistavat, että katon huoltaminen ja katon alla tai läheisyydessä kulkeminen on turvallista.

Katon turvallisuus on huolellisesti suunniteltu ja toteutettu kokonaisuus, jossa kattotikkaat takaavat turvallisen nousun katolle, kattosillat tarjoavat turvallisen kulun esimerkiksi savupiipulle ja lumiesteet estävät lumen ja jään putoamisen katolta alhaalla kulkevien niskaan tai parkissa olevien autojen päälle.

Laadukkaat kattotuotteet varmistavat, että kulku katolle ja katolla on helpompaa ja se tekee myös säännöllisistä katon huoltotoimista vaivattomampia.

Kattoturvatuotteet kuuluvat myös viranomaismääräysten piiriin. Niiden mukaan rakennuksen omistaja vastaa turvavarusteiden vaatimusten mukaisessa kunnossa pysymisestä ja huollosta.

Markkinoiden laadukkaimmat kattoturvatuotteet


Kateykköset asentaa kohteen ja asiakkaan toiveiden mukaan Nesco-, Pisko- ja Ruukki-kattoturvatuotteet.
Nesco Oy on kotimainen kattoturvatuotteiden valmistamiseen erikoistunut yritys, joka myy tuotteensa suoraan kattoturvatuotteita asentaville yrityksille.

Pisko-kattoturvatuotteet valmistava Piristeel on Suomen johtavia kattoturvatuotteiden valmistajia, jolle oma tuotekehitys on ollut yrityksen intohimo alusta asti.

Ruukki on valmistanut kattoja Suomessa yli 50 vuotta ja on yksi markkinoiden tunnetuimmista nimistä. Ruukin teräskattoihin saumattomasti sopivat Ruukki-kattoturvatuotteet on suunniteltu viranomaismääräysten ja -vaatimusten mukaan niin, että ne ovat taatusti pitkäikäisiä ja turvallisia.

Meiltä saat kattoturvatuotteet asennettuina koko Pohjanmaan alueella esimerkiksi kaupungeissa Kokkola, Seinäjoki, Vaasa ja koko Uudenmaan alueella kaupungeissa Helsinki, Espoo ja Vantaa. Ota yhteyttä!

KattoturvatuotteetPyydä ilmainen arvio kattoremontista

Teemme ripeitä kattoremontteja tinkimättömällä ammattitaidolla. Meille tärkeintä on toimiva lopputulos ja tyytyväinen asiakas. Pyydä heti maksuton arvio kattoremontistasi.

Nimi*
Paikkakunta*
Puhelinnumero*
Sähköpostiosoite*