Kattoturvatuotteet ammattilaisen asennuksella

Kattoturvatuotteet sisältävät tikkaat, kattosillat ja lumiesteet. Laadukkaat ja oikein asennetut kattoturvatuotteet varmistavat, että katon huoltaminen ja katon alla tai läheisyydessä kulkeminen on turvallista.

Katon turvallisuus on huolellisesti suunniteltu ja toteutettu kokonaisuus, jossa kattotikkaat takaavat turvallisen nousun katolle, kattosillat tarjoavat turvallisen kulun esimerkiksi savupiipulle ja lumiesteet estävät lumen ja jään putoamisen katolta alhaalla kulkevien niskaan tai parkissa olevien autojen päälle.

Laadukkaat kattoturvatuotteet varmistavat, että kulku katolle ja katolla on helpompaa ja se tekee myös säännöllisistä katon huoltotoimista vaivattomampia.

Kattoturvatuotteet kuuluvat myös viranomaismääräysten piiriin. Niiden mukaan rakennuksen omistaja vastaa turvavarusteiden vaatimusten mukaisessa kunnossa pysymisestä ja huollosta.

Turvallinen katto kotimaisilla tuotteilla


Toimitamme kattoturvatuotteita vain hyvin tunnetuilta ja luotetuilta kotimaisilta valmistajilta, joiden tuotteisiin alan ammattilaiset luottavat häpeämättä. Kateykköset asentaa kohteen ja asiakkaan toiveiden mukaan Nesco-, Pisko- ja Ruukki-kattoturvatuotteet.
Nesco Oy on kotimainen kattoturvatuotteiden valmistamiseen erikoistunut yritys, joka myy tuotteensa suoraan kattoturvatuotteita asentaville yrityksille. Nesco toimittaa tuotteensa jämptillä aikataululla, sopimuksen mukaan.

Pisko-kattoturvatuotteet valmistava Piristeel on Suomen johtavia kattoturvatuotteiden valmistajia, jolle oma tuotekehitys on ollut yrityksen intohimo alusta asti. Piskon kattoturvatuotteet ovat moderneja ja helppoja asentaa.

Ruukki on valmistanut kattoja Suomessa yli 50 vuotta ja on yksi markkinoiden tunnetuimmista nimistä. Ruukin teräskattoihin saumattomasti sopivat Ruukki-kattoturvatuotteet on suunniteltu viranomaismääräysten ja -vaatimusten mukaan niin, että ne ovat taatusti pitkäikäisiä ja turvallisia. Ruukin kattoturvatuotteet ovat varmasti Suomen sääolosuhteisiin ja vuodenaikoihin suunniteltuja ja pitkäikäisiä tuotteita, joiden hankinta on myös taloudellisesti turvallinen ratkaisu.

Saat parhaiden valmistajien tuotteet kauttamme aina hyvällä hinnalla, sillä olemme merkittävänä alan toimijana neuvotelleet hinnat jo valmiiksi.

Kattoturvatuotteiden asennus


Meiltä saat kattoturvatuotteet asennettuina Keski-Pohjanmaan, Pohjanmaan, Etelä-Pohjanmaan ja Pohjois-Pohjanmaan alueilla. Ota yhteyttä ja pyydä maksuton tarjous!

KattoturvatuotteetPyydä ilmainen arvio kattoremontista

Teemme ripeitä kattoremontteja tinkimättömällä ammattitaidolla. Meille tärkeintä on toimiva lopputulos ja tyytyväinen asiakas. Pyydä heti maksuton arvio kattoremontistasi.

Nimi*
Paikkakunta*
Puhelinnumero*
Sähköpostiosoite*