Kattoremontti voi olla helppoa ja nopeaa

Mistä tiedät, että nyt on oikea aika remontoida katto? Kattoremontti on ajankohtainen silloin, kun katossasi on:

1. merkkejä vuodosta

Remontti kannattaa tehdä ennen kuin vanha vesikate alkaa vuotaa

2. käyttöikä loppumassa

Katon käyttöikä on tullut täyteen eikä normaali huolto enää riitä

3. piilevä ongelma

Ongelmia tuulettuvuudessa, kondenssiveden poisjohtamisessa tai katon rakenteissa

Jos yksi tai useampi näistä tunnusmerkeistä toteutuu, kattoremontin aika on koittanut. Remontin hinta ja lopputulos vain jännittää? Murheet pois; katon remontointi voi olla myös ripeä ja talon omistajalle varsin vaivaton prosessi. Katosta löytyvien vikojen korjaamisen lisäksi remontti tarjoaa myös seuraavat hyvät puolet:


Katon remontointi nostaa ja säilyttää talosi arvon

Uudella katolla on pitkä käyttöikä materiaalitakuun ansiosta

Katon remontointi antaa uutta ilmettä talosi julkisivulleKattoremontit ripeästi, laadulla ja vahvalla kokemuksella


Toteutamme niin pienet kuin suuretkin kattoremontit yli tuhannen remontin kokemuksella. Monipuolinen kalustomme ja ammattitaitoinen henkilökuntamme toteuttaa vaivatta myös suuremmat kokonaisuudet kuten kattoremontit taloyhtiöille esimerkiksi rivitaloihin ja kerrostaloihin.

Pyydä meidät käynnille niin teemme arvion remonttitarpeesta ja kerromme ideoita, kuinka kattoremontti kannattaa toteuttaa. Tämän jälkeen saat tarjouksen sekä aikataulun kattoremontin toteutuksesta. Yleensä uusi katto valmistuu parissa kolmessa päivässä. Kattoremontti on usein luultua lyhempi ja vaivattomampi prosessi, kunhan palkkaa remontin toteuttajaksi ammattilaisen, olipa kyseessä sitten pienemmän omakotitalon kattoremontti tai ison taloyhtiön kattoremontti.

Kateykköset kattoremontti kalusto

Katon remontointi vaihe vaiheelta


Varsinaista kattoremonttia edeltää kattosi kuntokartoitus. Kattoasiantuntijamme sopii kanssasi ajan kuntokartoitukselle. Hän mittaa kattosi ja saat tarjouksen kiinteällä urakkahinnalla heti paikan päällä. Tarjous sisältää valitsemasi materiaalit ja työt. Kuntokartoitus, remontin suunnittelu ja tarjouslaskelma ovat sinulle maksuttomia eivätkä ne sido sinua mihinkään. Päästyänne sopimukseen kattoasiantuntija katsoo vielä remontillenne sopivan ajankohdan.

Katon vaihto alkaa vanhan katon purkamisesta. Oikaisemme lapepinnan tarvittaessa, teemme kattoosi tuulettuvan aluskaterakenteen, asennamme ja maalaamme uudet otsalaudat, asennamme asianmukaiset piipunpellit, läpiviennit ja peltilistoitukset. Huolehdimme myös purkujätteiden lajittelusta ja poiskuljetuksesta.

Teemme tarvittaessa myös lisäeristämisen ja suuremmatkin kirvesmiestyöt, kuten katonkorotukset, räystäänjatkot tai räystäsaluslaudoitukset. Uusimme myös kattoturvatuotteet kuten kulkusillat ja lumiesteet sekä sadevesijärjestelmät.

Kateykkösten kattoremontit tehdään viiden vuoden asennustakuulla. Materiaaleilla on pinnoitteesta riippuen jopa 50 vuoden takuu. Mahdolliset reklamaatiot ovat meillä etusijalla muihin töihin nähden ja hoidamme ne niin pian kuin mahdollista. Meille tärkeintä on toimiva lopputulos ja tyytyväinen asiakas.

Kaikki kattojen remontit aina parhailla materiaaleilla


Meiltä onnistuu laadukas vesikattoremontti, olipa kyseessä peltikattoremontti tai tiilikattoremontti. Katon remontointi tehdään vain parhailla, hyväksi todetuilla kattomateriaaleilla.

Valittavanasi on koko Ruukin kotimainen teräskatemallisto. Suosituimpia muotokatemalleja ovat Tiilikainen ja Elite sekä sileä perinteistä konesaumakattoa muistuttava Classic.

Kattoturvatuotteet, kuten tikkaat, kattosillat ja lumiesteet varmistavat, että katolla on turvallista suorittaa esimerkiksi huolto- ja puhdistustoimenpiteitä. Lumiesteet estävät lumen ja jään liukumisen alla olevien ihmisten päälle. Tikkaat ovat tärkeä poistumistie esimerkiksi tulipalon sattuessa. Nämä kaikki huolehdimme asianmukaiseen kuntoon kattoremontin yhteydessä.

Sadevesikourut valmistamme saumattomina omalla koneella. Sadevesijärjestelmä poistaa sadevedet katolta tehokkaasti ja ohjaa veden pois rakennuksen perustuksista.

Kateykköset kattoremontti
Kateykköset vesikattoremonttiKattoremontit Keski-Pohjanmaalla, Pohjanmaalla, Etelä-Pohjanmaalla ja Pohjois-Pohjanmaalla


Erikoisosaamiseemme kuuluu täyden palvelun kattoremontti. Toimipisteemme sijaitsee Kokkolassa. Hanki taloosi alan paras kattoremontti. Palvelemme Keski-Pohjanmaan, Pohjanmaan, Etelä-Pohjanmaan ja Pohjois-Pohjanmaan alueilla.

Kysy kattoremontin hinta - maksuttomasti


Täytä alapuolelta löytyvä lomake ja kysy maksuttomasti kattoremontin hinta, ilman sitoumuksia. Saat luotettavan arvion remontin todellisista kustannuksista. Ammattilaisemme kertovat tarkasti, mistä hinta muodostuu - meidän kanssamme asioidessa et joudu ostamaan sikaa säkissä.

KattoremonttiPyydä ilmainen arvio kattoremontista

Teemme ripeitä kattoremontteja tinkimättömällä ammattitaidolla. Meille tärkeintä on toimiva lopputulos ja tyytyväinen asiakas. Pyydä heti maksuton arvio kattoremontistasi.

Nimi*
Paikkakunta*
Puhelinnumero*
Sähköpostiosoite*