Katon kuntotarkastus on hyvä alku

Katon kuntotarkastus antaa sekä sinulle että meille hyvän käsityksen siitä, missä kunnossa katto on ja millainen remontti sille mahdollisesti pitää tehdä. Kateykkösten tekemä kuntotarkastus, remontin suunnittelu ja tarjouslaskelma ovat sinulle maksuttomia ja sitomattomia palveluita.

Vesikaton kuntotutkimus kannattaa tehdä, jos sinua yhtään epäilyttää, että katon käyttöikä on tullut täyteen eikä normaali huolto enää riitä. Kattoremontti kannattaa tehdä ennen kuin vanha vesikate alkaa vuotaa.

Miten katon kuntotarkastus tehdään?


Katon kuntokartoitus alkaa sillä, että otat yhteyttä meihin. Kattomestarimme sopii kanssasi ajan kuntokartoitukselle.

Katon kuntotarkastus tehdään pääosin:

  • pintapuolisin, rakenteita rikkomattomien menetelmien avulla
  • aistihavainnoin
  • asiakastamme haastattelemalla
  • myös käymällä yläpohjassa, jos sinne pääsy on mahdollista.


Katon kuntotarkastus sisältää esimerkiksi vesikatteen pinnoitteen, läpivientien kunnon, tiiveyden ja kiinnitysten kunnon tutkimisen. Onko katossa reikiä, ruostetta, irronneita ruuveja, nauloja ja niin edelleen. Katsomme myös missä kunnossa lumiesteet ja kattoturvatuotteet ovat. Myös katon tuulettuvuuteen kiinnitämme erityisesti huomiota.

Kun kattomestarimme on nähnyt kattosi ja katon kuntotarkastus on tehty, hän kertoo sinulle selkeästi katteesta löytyneet viat ja huoltoa kaipaavat kohdat sekä sen, mitä haittaa näistä vioista voi koitua. Annamme tarjouksen vikojen korjaamisesta tai jos toteamme, että vesikaton käyttöikä alkaa olla lopuillaan, saat tarjouksen koko katon uusimisesta.

Kattoasiantuntijamme mittaa kattosi ja saat tarjouksen kiinteällä urakkahinnalla heti paikan päällä. Tarjous sisältää valitsemasi materiaalit ja kuntokartoituksen perusteella arvioidut tarpeelliset, valitsemasi työt.

Kuntotarkastukset Keski-Pohjanmaalla, Pohjanmaalla, Etelä-Pohjanmaalla ja Pohjois-Pohjanmaalla


Entä mikä on katon kuntotarkastuksen hinta? Meillä kuntokartoitus, remontin suunnittelu ja tarjouslaskelma ovat sinulle maksuttomia. Pyydä meiltä siis huoletta maksuton ja sitoumukseton katon kuntotarkastus. Palvelemme kattavasti Keski-Pohjanmaan, Pohjanmaan, Etelä-Pohjanmaan ja Pohjois-Pohjanmaan alueilla.

ILMAINEN KATON KUNTOTARKASTUS KATEYKKÖSILTÄ!


Pyydä ilmainen katon kuntotarkastus joko ottamalla itse yhteyttä tai lähettämällä meille yhteydenottopyyntö alapuolelta löytyvällä kattoremonttilomakkeella!

Katon kuntotarkastusPyydä ilmainen arvio kattoremontista

Teemme ripeitä kattoremontteja tinkimättömällä ammattitaidolla. Meille tärkeintä on toimiva lopputulos ja tyytyväinen asiakas. Pyydä heti maksuton arvio kattoremontistasi.

Nimi*
Paikkakunta*
Puhelinnumero*
Sähköpostiosoite*