Katon korotus parantaa kattoa ja julkisivua

Katon korotus tehdään yleensä esteettisistä syistä tai katon toimivuuden parantamiseksi. Ja usein voi myös lyödä kaksi kärpästä yhdellä iskulla.

Kohteesta riippuen katon korotus tarkoittaa tasakaton muuttamista harjakatoksi tai loivan harjakaton muuttamista jyrkemmäksi. Kattoremontin yhteydessä katon korotus tehdään yleensä siksi, että halutaan varmistaa veden poistuminen katolta ja pienentää lumikuorman aiheuttamaa rasitusta talvella.

Katon korottaminen tarjoaa seuraavat hyödyt:

  • Talon julkisivu paranee
  • Vesi poistuu katolta varmemmin
  • Talvella lumikuorma ei aiheuta murheita, harjakatto pudottaa lumet itsekseen
  • Huollon tarve vähenee
  • Korotetulle katolle voi tehdä ullakon ja lisätä säilytystilaa
  • Talon arvo säilyy ja jopa nousee


Miten katon korotus onnistuu?


Kateykköset arvioi pyynnöstäsi katon korottamisen mahdollisuuden aina tapauskohtaisesti kiinteistösi mukaan. Tutkimme kuinka katon rakenteet kestävät korotuksen aiheuttaman lisäpainon ja arvioimme vaaditun työmäärän, jotta saat tietää mikä on katon korotuksen hinta. Meiltä saat myös arvion siitä, tarvitseeko projektisi kunnan myöntämän rakennusluvan.

Tee katon korotus kattoremonttien ammattilaisen kanssa, pyydä meidät arviokäynnille. Kateykköset palvelee kattavasti Keski-Pohjanmaan, Pohjanmaan, Etelä-Pohjanmaan ja Pohjois-Pohjanmaan alueilla.

Katon korotusPyydä ilmainen arvio kattoremontista

Teemme ripeitä kattoremontteja tinkimättömällä ammattitaidolla. Meille tärkeintä on toimiva lopputulos ja tyytyväinen asiakas. Pyydä heti maksuton arvio kattoremontistasi.

Nimi*
Paikkakunta*
Puhelinnumero*
Sähköpostiosoite*