Peltikaton asennus tinkimättömällä laadulla

Kateykkösiltä käy katon asennus. Peltikaton asennus monipuolisesti erilaisiin kohteisiin on erikoisosaamistamme. Toimimme ripeästi ja tinkimättömällä ammattitaidolla. Ota yhteyttä kattoasiantuntijaamme alueellasi ja arvioidaan yhdessä kattosi kunto. Jos remontille on tarvetta, Kateykkösiltä onnistuu tarvittaessa uuden katon asennus jopa parissa kolmessa päivässä.

katon asennus Kateykköset
Katon asennus, Kateykköset kattopellin asennusPeltikaton asennus alusta loppuun asti


Peltikaton asennus sisältää työvaiheina vanhan katteen purkamisen, tarvittaessa lapepinnan oikaisun, tuulettuvan aluskaterakenteen teon, aluskatteen levityksen ja lopuksi tehdään tietysti vielä kattopeltien asennus.

Kateykköset varmistaa aina, että kattopellin asennus tehdään valmistajan ohjeistuksen, jokaisen kohteen ja katemateriaalin luonteen mukaisesti. Kiinnitämme kattopellit teräväkärkisillä, kattopeltien asennukseen soveltuvilla ruuveilla, jotta kattopeltiin ei tarvitse porata erillistä reikää ja jotta levy kiinnittyy mahdollisimman tiukasti ruodetta vasten. Näin varmistamme, että kattopellin asennus on aina vesitiivis ja pitkäikäinen.

Myös tiilikattojen asennukset


Asennamme peltikattojen lisäksi yhtä ripeällä otteella ja tinkimättömällä laadulla myös tiilikatot. Lue lisää käyttämistämme tiilikatoista ja asennuspalvelustamme tiilikattojen sivulta.

Kattopellin asennus Keski-Pohjanmaalla, Pohjanmaalla, Etelä-Pohjanmaalla ja Pohjois-Pohjanmaalla


Asennamme kattopellit ja teemme myös kokonaisvaltaiset kattoremontit. Toimipisteemme sijaitsee Kokkolassa. Kun olet päättänyt, että taloosi tulee markkinoiden paras peltikatto, hanki sille myös arvoisensa asennus.

Palvelemme kattavasti Keski-Pohjanmaan, Pohjanmaan, Etelä-Pohjanmaan ja Pohjois-Pohjanmaan alueilla.

Kysy peltikaton asennuksen hinta - maksuttomasti


Täytä alapuolelta löytyvä lomake ja kysy maksuttomasti hinta peltikaton asennukselle, ilman sitoumuksia. Saat luotettavan arvion asennuksen kustannuksista, ilman piilokuluja. Ammattilaisemme kertovat tarkasti, mistä hinta muodostuu - meidän kanssa asioidessasi et päädy ostamaan sikaa säkissä.

Katon asennusPyydä ilmainen arvio kattoremontista

Teemme ripeitä kattoremontteja tinkimättömällä ammattitaidolla. Meille tärkeintä on toimiva lopputulos ja tyytyväinen asiakas. Pyydä heti maksuton arvio kattoremontistasi.

Nimi*
Paikkakunta*
Puhelinnumero*
Sähköpostiosoite*