Tikkaat kuin tikkaat

Tikkaat ovat olennainen osa turvallista kattoa. Tikkaat tarjoavat helpon ja turvallisen kulun maasta katolle ja räystäältä harjalle, mutta ne ovat myös tärkeä poistumistie rakennuksesta esimerkiksi tulipalon sattuessa.

Kattotöiden yhteydessä asennettavat erilaiset tikkaat ovat seinätikkaat eli talotikkaat, lapetikkaat eli kattotikkaat ja turvatikkaat eli palotikkaat.

Seinätikkaat eli talotikkaat varmistavat, että katolle kiipeäminen esimerkiksi katon huoltotöitä varten on turvallista ja riittävän helppoa. Lapetikkaat eli kattotikkaat toimivat yleensä seinätikkaiden jatkeena ja tarjoavat turvallisen kulun katon harjalle tai savupiipulle. Turvatikkaat tai palotikkaat on suunniteltu hätäpositumistieksi esimerkiksi tulipalon sattuessa. Turvatikkaat on asennettava myös pientaloon, jos pientalon ikkuna on yli 3,5 metrin korkeudella maanpinnasta.

Markkinoiden parhaat tikkaat


Kateykkösiltä saat markkinoiden parhaat tikkaat ammattitaidolla asennettuna. Asennamme seinätikkaat, lapetikkaat ja hätäpoistumistikkaat kohteen vaatimusten ja asiakkaan toiveiden mukaan. Meiltä saat markkinoiden laadukkaimmat Nesco-, Pisko- ja Ruukki-tikkaat.

Nesco myy tikkaat suoraan kattoturvatuotteita asentaville yrityksille. Valikoimasta löytyy tikas kuin tikas kaikkiin kohteisiin, pientaloista suuriin julkis- ja teollisuuskohteisiin.

Pisko-tikkaat valmistetaan kotimaisin voimin ja kotimaisista materiaaleista erittäin huolellisen laadunvalvonnan alla. Tikasvalikoimasta löytyvät ratkaisut omakoti- ja teollisuusrakentamiseen.

Ruukki-tikkaat ovat tunnettua laatua ja täyttävät kaikki viranomaismääräykset. Tikkaat saa valmiiksi maalattuina ja tarjolla on runsaasti värivaihtoehtoja.

Meiltä saat tikkaat asennettuina kattavasti Keski-Pohjanmaan, Pohjanmaan, Etelä-Pohjanmaan ja Pohjois-Pohjanmaan alueilla. Ota yhteyttä!

TikkaatPyydä ilmainen arvio kattoremontista

Teemme ripeitä kattoremontteja tinkimättömällä ammattitaidolla. Meille tärkeintä on toimiva lopputulos ja tyytyväinen asiakas. Pyydä heti maksuton arvio kattoremontistasi.

Nimi*
Paikkakunta*
Puhelinnumero*
Sähköpostiosoite*