Kattoruoteet peltikatoille ja tiilikatoille

Kun vanha katto on purettu eli vanhat tiilet tai pellit on poistettu, paljastuu alta ruodelaudoitus. Kattoruoteet toimivat vesikatteen alusrakenteena eli ruodelaudoitus on vaakasuora laudoitus, jonka päälle peltikatto kiinnitetään tai tiilikaton tiilet ladotaan.

Ruoteiden asennus taas tehdään yleensä kattotuolien kohdalle asennettaviin pystyrimoihin. Tämä on yleisin malli, sillä se varmistaa katon asianmukaisen tuulettumisen. Ruodeväli eli vaakasuoraan asennettavien ruodelautojen etäisyys toisistaan pitää tehdä kattopeltien asennusohjeen mukaisesti.

Kateykköset asentaa myös kattoruoteet


Kateykköset tekee kattoremontin yhteydessä myös tarvittavat kattoruoteet kohteen mukaisesti, olipa kyseessä sitten peltikaton ruoteet tai tiilikaton ruoteet. Kattoremontin yhteydessä teemme uuden ristiin koolauksen, jotta saamme oikaistua lapepinnan ja tuulettuvan aluskaterakenteen.

Kateykköset asentaa myös kattoruoteet ripeästi ja tinkimättömällä ammattitaidolla laajasti Keski-Pohjanmaalla, Pohjanmaalla, Etelä-Pohjanmaalla ja Pohjois-Pohjanmaalla. Ota siis reippaasti yhteyttä!

KattoruoteetPyydä ilmainen arvio kattoremontista

Teemme ripeitä kattoremontteja tinkimättömällä ammattitaidolla. Meille tärkeintä on toimiva lopputulos ja tyytyväinen asiakas. Pyydä heti maksuton arvio kattoremontistasi.

Nimi*
Paikkakunta*
Puhelinnumero*
Sähköpostiosoite*