Kattosilta - turvallista kulkua katolla

Kattosilta on seinä- ja lapetikkaiden jatke, jolla rakennetaan turvallinen kulku katolla esimerkiksi savupiipulle tai ilmastoinnin läpivienneille. Rakennusmääräykset velvoittavat kiinteistön omistajan varmistumaan siitä, että käytössä on tarvittaessa myös riittävän turvalliset kattosillat katolla liikkumiseen ja huoltotoimenpiteisiin.

Kattosilta on nykyään pakollinen yli kaksikerroksisen kaltevakattoisen rakennuksen katolla. Myös yksikerroksiseen taloon suositellaan kattosillan asennusta kalteville katoille katon harjan suuntaiseksi kulkutieksi.

Kattosiltojen avulla katolle voi rakentaa erilaisia työtasoja ja porrasaskelmia ja kaiteilla turvallisuutta voi parantaa entisestään.

Asiaa ei välttämättä tule ajatelleeksi, mutta katolla kuljetaan yllättävän paljon. Piipun nuohous, lumien pudotus, antenniasennukset ja katon säännöllinen huolto onnistuvat paremmin, kun kulku katolla on turvallista.

Kattosillan asennus ammattitaidolla


Kateykkösiltä käy kattosillan asennus. Asennamme kattosillat tiilikatolle ja kattosillat peltikatolle kohteen vaatimusten ja asiakkaan toiveiden mukaan. Meiltä saat markkinoiden laadukkaimmat Nesco-, Pisko- ja Ruukki-kattosillat.

Nesco-kattosillat täyttävät eurooppalaisen turvastandardin SFS-EN 516 luokan 2 vaatimukset. Luokan 2 mukaista kattosiltaa voi käyttää myös turvaköyden kiinnityspisteenä. Kattosillat ovat CE-merkittyjä, niiden lumenläpäisykyky on yli 50 % ja sillat ovat jatkettavissa ilman erillisiä jatkokappaleita.

Pisko-kattosillat ovat rakenteeltaan tukevia, kestäviä ja hyvin lunta läpäiseviä. Ne ovat läpäisseet vaativat laatutestit ja ovat laadultaan erittäin korkealuokkaisia sekä CE-merkittyjä. Pisko-kattosillat ovat helposti jatkettavia ja ritilässä on liukastumisesteet. Pisko-kattosillan kiinnikkeitä almistetaan kaikille yleisimmille kattotyypeille.

Ruukki-kattosilta on taattua Ruukki-laatua, ne ovat kestäviä ja helppoja asentaa. Paras puoli o ntietysti se, että ne ovat helposti yhteensopivia Ruukin kattomateriaalien kanssa. Sillat saa valmiiksi maalattuina ja tarjolla on runsaasti värivaihtoehtoja.

Meiltä saat kattosillat asennettuina kattavasti Keski-Pohjanmaan, Pohjanmaan, Etelä-Pohjanmaan ja Pohjois-Pohjanmaan alueilla. Ota yhteyttä!

KattosillatPyydä ilmainen arvio kattoremontista

Teemme ripeitä kattoremontteja tinkimättömällä ammattitaidolla. Meille tärkeintä on toimiva lopputulos ja tyytyväinen asiakas. Pyydä heti maksuton arvio kattoremontistasi.

Nimi*
Paikkakunta*
Puhelinnumero*
Sähköpostiosoite*