Katon korjaus

Katon elinikää voi usein pidentää huolellisella huollolla ja tekemällä täsmäkorjauksia. Katon korjaus pitää kuitenkin aina tehdä niin, että katto säilyy toimivana ja kestävänä. Peltikaton korjaus tai tiilikaton korjaus on yleensä toimiva, mutta samalla aina enemmän tai vähemmän väliaikainen ratkaisu. Pohditko riittääkö vesikaton korjaus? Kateykköset antaa sinulle siitä luotettavan arvion.

Katon korjausta mietittäessä pitää arvioida katon nykyinen kunto ja elinkaaren vaihe. Kateykköset määrittelee korjaustarpeen näiden asioiden mukaisesti. Kun pyydät kattomestarimme arvioimaan kattosi kunnon, hän tarkastaa vanhan katon rakenteet ja kertoo missä kunnossa ne ovat. Sen jälkeen annamme arvion siitä, mitä katolle pitää tehdä ja miksi. Lopuksi teemme suunnitelman remontista ja laskemme tarjouksen sen toteutuksesta. Jos katto on hyvässä kunnossa, urakasta voi selvitä täsmäkorjauksilla.

Taloyhtiön katon korjaus

Katon korjaus esimerkkejä


  • Vesikaton jiirien korjaukset
  • Räystäiden ja räystäslautojen korjaukset
  • Suojapeltien uusiminen
  • Vesikaton vuotokorjaus paikkaamalla
  • Peltityöt


Peltikaton korjaus


Useita vuosikymmeniä vanhan peltikaton korjaus vaatii yleensä kokonaisvaltaisen kattoremontin. Uudemman konesaumatun peltikaton korjaus vaatii vähemmän työtä ja yleensä riittää säännöllinen huolto ja pienemmät korjaukset. Peltikaton korjaaminen reikiä paikkaamalla on aina käytännössä väliaikainen toimenpide, joka ensiapuna estää veden pääsyn kattorakenteisiin. Ehjä kattopelti toimii kuitenkin aina varmemmin kuin paikattu.

Annamme aina maksuttoman arvion korjauksen tarpeesta. Saat samalla rehellisen vastauksen siihen, mikä peltikaton korjauksen hinta on.

Peltikaton korjaus ja asennus

Tiilikaton korjaus


Vanhan tiilikaton korjaus voi tulla eteen yllättäenkin. Osa yksittäisistä kattotiilistä saattaa rikkoutua ja halkeilla ihan vain vanhuuttaan tai ympäristön olosuhteista johtuen. Joskus yksittäistä kattotiiltä voi korjailla, mutta käytännössä rikkoutunut kattotiili kannattaa aina vaihtaa kokonaan uuteen tiileen. Paikattu tiili on käytännössä hätäratkaisu ja se todennäköisesti halkeaa uudelleen vuoden sisällä Suomen ilmastosta johtuen. Kun halkeilleita tiiliä alkaa olla tarpeeksi, on kokonaisvaltaisen kattoremontin aika.

Uudempaa tiilikattoa kannattaa huoltaa ja pestä säännöllisesti, jotta katto ei sammaloidu. Sammal aiheuttaa tiilikatteen haurastumista, jolloin kate imee vettä sisäänsä.

Arvioimme maksuttomasti, onko tullut aika korjata vanha tiilikatto. Kerromme samalla vilpittömästi, mikä tiilikaton korjauksen hinta on. Palvelemme kattavasti Keski-Pohjanmaan, Pohjanmaan, Etelä-Pohjanmaan ja Pohjois-Pohjanmaan alueilla.

KYSY AINA ENSIN KATON KORJAUKSEN HINTA KATEYKKÖSILTÄ – ILMAINEN ARVIO!


Onko kattokorjaus edessä? Vai kaipaakohan katto kunnon remontin? Pyydä Kateykköset käymään ja saat luotettavan, maksuttoman arvion kattosi kunnosta – ilman mitään sitoumuksia.

Kysy katon korjauksen hinta joko ottamalla itse yhteyttä tai lähettämällä meille yhteydenottopyyntö alapuolelta löytyvällä kattoremonttilomakkeella!

Katon korjausPyydä ilmainen arvio kattoremontista

Teemme ripeitä kattoremontteja tinkimättömällä ammattitaidolla. Meille tärkeintä on toimiva lopputulos ja tyytyväinen asiakas. Pyydä heti maksuton arvio kattoremontistasi.

Nimi*
Paikkakunta*
Puhelinnumero*
Sähköpostiosoite*