Sadevesijärjestelmä - rännit ja vesikourut kuntoon

Repsottavatko rännit, ruostuvatko vesikourut? Olisiko aika uusia talon sadevesijärjestelmä? Kateykköset asentaa laadukkaat ja kestävät sadevesijärjestelmät ripeästi ja laadulla niin, että tulee kerralla kuntoon.

Sadevesijärjestelmä on olennainen osa toimivaa vesikatetta, sillä se poistaa veden vesikatteelta ja talon välittömästä läheisyydestä. Sadevesijärjestelmä sisältää vesikourut eli rännit, syöksytorvet eli pystysuuntaiset putket ja rännikaivot.

Rakennustekniikan kehittyessä myös sadevesijärjestelmät ovat kehittyneet vauhdilla samalla kun vaatimukset niitä kohtaan ovat kasvaneet. Kateykköset asentaa markkinoiden laadukkaimmat sadevesirännit ja syöksytorvet yhtä tinkimättömällä asenteella kuin katotkin. Meiltä saat katollesi monipuolisesti Nesco- ja Pisko- sadevesijärjestelmät.

Kateykköset asentaa Nesco-sadevesijärjestelmät
Kateykköset asentaa Pisko-sadevesijärjestelmätSadevesijärjestelmä kaikille katoille


Sadevesijärjestelmän asennus onnistuu meiltä aivan yhtä hyvin niin tiili- kuin peltikatoillekin. Valitsemme sopivan sadevesijärjestelmän kohteen ja ulkonäkötoiveidesi mukaan. Saat valita mieleisesi rännit ja syöksytorvet laajasta valikoimasta, sillä erilaisia muotoiluja ja värejä löytyy paljon.

Valikoimamme vesirännit ja syöksytorvet sopivat niin pientaloihin kuin suurempiinkin kiinteistöihin. Laadukkaat materiaalit ja valmistusprosessi takaavat sen, että sadevesijärjestelmä toimii luotettavasti ja kestää pitkään ja ruostumatta. Asentamamme sadevesijärjestelmät selviävät sateesta ja ehjinä myös Suomen vaihtelevan ilmaston haasteista eli lumen ja jään rasituksista.

Sadevesijärjestelmän asennus ripeästi


Kun haluat myös syöksytorvet ja vesikourut asennettuna tinkimättömällä ammattitaidolla, valitse Kateykköset. Meiltä onnistuu sadevesijärjestelmän asennus Keski-Pohjanmaan, Pohjanmaan, Etelä-Pohjanmaan ja Pohjois-Pohjanmaan alueilla. Ota yhteyttä!

Pyydä ilmainen arvio kattoremontista

Teemme ripeitä kattoremontteja tinkimättömällä ammattitaidolla. Meille tärkeintä on toimiva lopputulos ja tyytyväinen asiakas. Pyydä heti maksuton arvio kattoremontistasi.

Nimi*
Paikkakunta*
Puhelinnumero*
Sähköpostiosoite*