Peltikatto ripeästi ja tinkimättömällä osaamisella

Kateykkösiltä käy peltikaton asennus. Asennamme kaikenlaiset peltikatot ripeästi ja tinkimättömällä ammattitaidolla. Parhaimmillaan peltikaton uusiminen onnistuu parissa kolmessa päivässä. Kutsu kattomestarimme käymään ja hän kertoo sinulle, mikä on peltikaton hinta asennettuna vanhan katteen purusta loppusiivoukseen.

Miksi peltikatto?


Peltikatto on ylivoimaisesti Suomen käytetyin vesikatetyyppi, koska se on varma, turvallinen ja vuosikymmeniä kestävä valinta Suomen koetteleviin, vaihteleviin sääolosuhteisiin. Peltikate on myös helppohoitoinen, turvallinen ja aina ulkonäöltään tyylikäs, sillä valittavana on paljon erilaisia kuvioita eri kohteiden mukaan.

Peltikatto on suhteellisen edullinen ratkaisu, sillä tarjolla on paljon valmiita tehdasmalleja. Erityisesti käyttöikään suhteutettuna peltikatto on kannattava vaihtoehto. Peltikatto on yleensä kohtuullisen sujuva ja ripeä asentaa eri kattoprofiileilla varustettuihin taloihin. Asennuskulutkaan eivät nouse kohtuuttomiksi ja siksi peltikaton asennus kannattaa antaa ammattilaisen tehtäväksi.

Oikein asennettu ja huollettu peltikatto on kestävä hankinta. Kun annat ammattilaisen asentaa kattosi ja teet itse säännöllisesti tarkastukset ja pienet huoltotoimenpiteet, pidennät peltikattosi käyttöikää helposti useilla vuosilla.

Onko peltikaton uusiminen ajankohtaista?


Peltikatto on pitkäikäinen, mutta ei ikuinen. Kun peltikatto alkaa käyttöikänsä puolesta tulla tiensä päähän, se kannattaa uusia hyvissä ajoin ennen kuin laajempia vesivahinkoja rakennuksen kattorakenteisiin syntyy. Peltikaton uusiminen suojaa rakenteita, mutta myös säilyttää tai nostaa talosi arvon.

Kun peltikaton uusiminen on ajankohtaista, päästä katollesi alan ammattilainen. Kateykkösiltä onnistuu monipuolisesti kaikki peltikatot kuten yleisesti käytetty poimukate, tiilikuvioinen peltikatto, saumapeltikatto, aaltopeltikatto tai profiilipeltikatto.

Valitse Ruukki-peltikatto


Kun valitset Kateykköset, valittavanasi on koko Ruukin kotimainen teräskatemallisto. Suosituimpia muotokatemalleja ovat Tiilikainen ja Elite sekä sileä perinteistä konesaumakattoa muistuttava Classic. Ruukin kestävyys ja laatu ovat vertaansa vailla ja laajasta värien ja tyylien valikoimasta löytyy suurella todennäköisyydellä juuri oikea vaihtoehto sinunkin katollesi, olkoon tyyli mitä tahansa modernin ja perinteisen välillä. Voit valita niin pystysaumakatteet, muotokatteet kuin suorauraiset katteetkin. Ruukki-peltikatto on varma valinta.

Peltikatto, Kateykköset
Peltikaton asennus PohjanmaallaPeltikatot Keski-Pohjanmaalla, Pohjanmaalla, Etelä-Pohjanmaalla ja Pohjois-Pohjanmaalla


Kateykköset asentaa peltikatot kattavasti Keski-Pohjanmaan, Pohjanmaan, Etelä-Pohjanmaan ja Pohjois-Pohjanmaan alueilla. Ota yhteyttä alueesi kattomestariin ja kutsu meidät käymään katollasi!

Pyydä ilmainen arvio kattoremontista

Teemme ripeitä kattoremontteja tinkimättömällä ammattitaidolla. Meille tärkeintä on toimiva lopputulos ja tyytyväinen asiakas. Pyydä heti maksuton arvio kattoremontistasi.

Nimi*
Paikkakunta*
Puhelinnumero*
Sähköpostiosoite*