Katon oikaisu varmistaa suorat rakenteet

Katon oikaisu varmistaa, että kattoremontin yhteydessä tehtävä uusi vesikate saadaan asennettua suoralle, tasaiselle alustalle. Katon oikaisu on tärkeää, sillä se varmistaa katon toimivuuden, vesitiiviyden ja pitkän käyttöiän. Kun katto on suora, katemateriaaleja ei tarvitse muokata tai leikata ja ne peittävät varmasti koko vesikatteen.

Katon oikaisu on usein tarpeellista vanhempien talojen kattoremontin yhteydessä. Kattoremonttia aloitettaessa saattaa paljastua vanhoja rakennusvirheitä tai vuosikymmenien kuluessa tapahtunutta luonnollista materiaalien elämistä. Vanhan katon oikaisu voi olla tarpeellista, vaikka sitä ei edes silmämääräisesti näe. Varminta on tehdä tarvittavat mittaukset ja niiden perusteella oikaista katto, jos mittaustulokset niin kertovat.

Jos vesikatteessa näkee paljaalla silmälläkin oikaisun tarvetta, silloin kannattaa myös tutkia kattorakenteiden kunto perusteellisesti. Katon oikaisu voi olla tarpeen, koska katon tukirakenteet ovat osittain pettäneet. Silloin kattorakenteet pitää ehdottomasti kunnostaa ennen uuden vesikatteen asennusta.

Jos olet miettinyt onko katon oikaisu tarpeen, pyydä asiantuntija käymään katollasi. Kateykköset tekee kattoremontit ripeästi ja tinkimättömällä ammattitaidolla ja palvelee kattavasti Keski-Pohjanmaan, Pohjanmaan, Etelä-Pohjanmaan ja Pohjois-Pohjanmaan alueilla.

Katon oikaisuPyydä ilmainen arvio kattoremontista

Teemme ripeitä kattoremontteja tinkimättömällä ammattitaidolla. Meille tärkeintä on toimiva lopputulos ja tyytyväinen asiakas. Pyydä heti maksuton arvio kattoremontistasi.

Nimi*
Paikkakunta*
Puhelinnumero*
Sähköpostiosoite*