Huolellinen kattoläpivienti varmistaa tiiviin katon

Kattoläpivienti tarkoittaa kattoon tehtävää leikkausta tai reikää, jonka kautta onnistuu esimerkiksi savupiipun läpivienti tai ilmastointiputken läpivienti. Katon läpivienti ja sen aiheuttama reikä pitää suojata, tiivistää ja pellittää riittävän huolellisesti, jotta vesi ja kosteus eivät pääse vesikatteen alle vahingoittamaan kattorakenteita. Kyseessä on tärkeä asia, jossa viisainta on luottaa ammattilaiseen.

Peltikaton läpivienti


Peltikaton läpivienti toteutetaan Kateykkösten toimesta niin, että läpivienti ei ole yhtään suurempi kuin tarpeellista. Jo se auttaa varmistamaan läpiviennin tiiviyden. Lisäksi käytämme yhteistyökumppaniemme valmiita tiivisteitä ja peltejä läpivientien toteutuksessa. Suunnittelemme kattopeltien jaottelun myös aina mahdollisuuksien mukaan niin, että läpivientiä ei tehdä kattopeltien saumakohtaan.

Tiilikaton läpivienti


Tiilikaton läpivienti suositellaan lähes aina tehtäväksi valmiita läpivientisarjoja käyttämällä. Asennus tapahtuu kyseisen läpivientiin tarkoitetun tuotteen asennusohjeita noudattamalla. Läpiviennin tiiviys pitää varmistaa muun muassa läpiviennin yläpuolelle aluskatteeseen asennuksen yhteydessä tehtävällä vesiohjurilla ja putkien kohdalla käyttämällä läpivientitiivisteitä sekä nostamalla aluskate ylös aukon kohdalla.

Kateykköset osaa läpiviennit


Voit luottaa siihen, että Kateykköset tekee tiiviit ja huolelliset läpiviennit kattoremonttisi yhteydessä. Palvelemme kattavasti Keski-Pohjanmaan, Pohjanmaan, Etelä-Pohjanmaan ja Pohjois-Pohjanmaan alueilla.

LäpiviennitPyydä ilmainen arvio kattoremontista

Teemme ripeitä kattoremontteja tinkimättömällä ammattitaidolla. Meille tärkeintä on toimiva lopputulos ja tyytyväinen asiakas. Pyydä heti maksuton arvio kattoremontistasi.

Nimi*
Paikkakunta*
Puhelinnumero*
Sähköpostiosoite*