Aurinkosähköjärjestelmä on ekologinen ja taloudellinen valinta

Aurinkosähköjärjestelmä on investointi, joka pienentää sähkölaskua ja lisää kotitalouden omavaraisuutta. Kateykköset asentaa laadukkaat aurinkosähköjärjestelmät asiantuntevalla ja ripeällä otteella!

Katolle asennettavat aurinkopaneelit keräävät auringon valoa, jonka aurinkosähköjärjestelmä muuttaa sähköksi. Jos aurinkopaneelit tuottavat sähköä yli oman tarpeen, ylijäämäsähkön voi myydä sähköverkkoon.

Kateykköset asentaa aurinkosähköjärjestelmän, hoitaa tarvittavat luvat, kytkee järjestelmän toimintavalmiiksi ja opastaa sinua sen käyttöönotossa. Sinun ei tarvitse tietää mitään etukäteen aurinkopaneeleista, vaan voit jättää kaiken meidän hoidettavaksi.

Teemme myös aurinkosähköjärjestelmien huoltokäyntejä. Kalustomme mahdollistaa esimerkiksi aurinkopaneeleiden putsaamisen turvallisesti lumesta.


Näin tilaat helposti aurinkosähköjärjestelmän


1. Ota meihin yhteyttä


Lähetä ilmainen tarjouskyselylomake aurinkosähköjärjestelmän asennuksesta tai soita meille. Sovimme tarkemman ajankohdan kartoituskäynnille. Löydät lomakkeen sivun lopusta.

2. Tulemme luoksesi kartoituskäynnille


Teemme kartoituskäynnin ennalta sovittuna ajankohtana. Arvioimme minkä kokoinen aurinkosähköjärjestelmä sopii parhaiten tarpeisiisi, millaisessa kunnossa katto on ja onko aurinkopaneeleiden asennuksessa esteitä.

Jos rakennuksen katto on huonossa kunnossa, suosittelemme ensin uusimaan tai korjaamaan katon. Muuten tulevasta kattoremontista tulee huomattavasti kalliimpi ja työläämpi projekti, koska aurinkopaneelit eivät enää sovi yhteen uuden katon kanssa. Aurinkosähköjärjestelmän kartoituskäynnillä tarkastamme katon ja kattorakenteen kunnon huolellisesti.

3. Sovimme aurinkosähköjärjestelmän asennuspäivän


Sovimme asennuspäivän ja tilaamme luotettavalta tukkuriltamme Green Energy Finlandilta laadukkaan ja kotiisi sopivan aurinkosähköjärjestelmän.

4. Asennamme järjestelmän ja opastamme sinua sen käyttöönotossa


Asennamme aurinkosähköjärjestelmän, teemme tarvittavat kaapeloinnit ja kytkemme järjestelmän käyttöön. Opastamme sinua, miten järjestelmää käytetään. Aurinkosähköä alkaa kertymään heti asennuksen jälkeen. Muista hyödyntää kotitalousvähennys aurinkosähköjärjestelmän asennustyöstä!


Kateykkösten sähkömies asentaa pitkäikäiset aurinkopaneelit


Kateykköset tarjoaa erilaisia aurinkosähköjärjestelmien asennuspaketteja, joista kaikki ovat räätälöitävissä tarpeen mukaan. Aurinkosähköjärjestelmämme ovat laadukkaita ja pitkäikäisiä tuotteita, jotka maksavat itsensä takaisin nykyisillä sähkönhinnoilla viidessä vuodessa.

Tuotteiden pitkäikäisyydestä kertoo pitkät takuuajat. Aurinkosähköjärjestelmillämme on 10 vuoden takuu ja aurinkopaneeleilla 25 vuoden takuu.

Kateykkösillä on oma sähkömies, jolla on pätevyydet tehdä sähkötöitä ja on pitkän linjan ammattilainen. Talon sisäisen sähkömiehen ansiosta voimme asentaa ja kytkeä aurinkosähköjärjestelmän yhdessä päivässä!

Hänellä on myös ajantasainen tieto uusimmista järjestelmävaatimuksista, jotka muuttuvat usein.


Sopiiko aurinkosähköjärjestelmä minulle?


Aurinkosähköjärjestelmä on hyvä keino madaltaa käyttösähkön kustannuksia ja suosia ympäristöystävällistä sähköä. Voit käyttää aurinkosähköä maaliskuusta lokakuuhun asti.

Aurinkosähköllä tuotettu lämpö tukee erityisesti koteja ja rakennuksia, joiden päälämmönlähde on suorasähkö, maalämpö tai ilmalämpöpumppu. Aurinkosähköjärjestelmä nostaa myös talon jälleenmyyntiarvoa.

Asennamme aurinkosähköjärjestelmiä yksityishenkilöille ja yrityksille. Etenkin yritykset, joissa on suuri energian kulutus ympäri vuoden (esimerkiksi ruokakaupat ja hitsausyritykset), hyötyvät paljon aurinkosähköstä.

Asennamme aurinkopaneeleita omakotitaloihin, taloyhtiöihin, mökeille, ulkorakennuksiin ja maatiloihin. Asennamme aurinkopaneeleita Keski-Pohjanmaalla, Etelä-Pohjanmaalla, Pohjois-Pohjanmaalla ja Pohjanmaalla.

Pyydä ilmainen arvio aurinkosähköjärjestelmästä

Pyydä heti maksuton arvio aurinkosähköjärjestelmän hinnasta täyttämällä alla oleva lomake. Saat luotettavan arvion asennuksen todellisista kustannuksista. Meille tärkeintä on toimiva lopputulos ja tyytyväinen asiakas!

Nimi*
Paikkakunta*
Puhelinnumero*
Sähköpostiosoite*