Piipun pellitys

Kattoremontin yhteydessä piipun pellitys on lähes aina tarpeellinen toimenpide. Piipun pellitys suojaa savupiipun ulkopintaa rappeutumiselta ja myös omalta osaltaan varmistaa, että vesikate on tiivis eikä vesi pääse kattorakenteisiin piipun vieressä olevista raoista. Piipun ja läpivientien suojaus kannattaa laittaa kuntoon, etteivät kosteus ja säänvaihtelut pääse aiheuttamaan tuhojaan.

Piipun pellitys onnistuu yleensä parhaiten kattoremontin yhteydessä. Ensinnäkin piipun pellitys vaatii vanhan kattomateriaalin purkua piipun ympäriltä. Samalla myös uusi aluskate voidaan asentaa piippua vasten, jotta kosteus saadaan ohjattua pois myös piipun juurelta. Huonokuntoista piippua ei kannata pellittää sortumisvaaran takia, vaan piippu pitää ensin kunnostaa ennen pellitystä.

Piipunhattu viimeistelee piipun suojauksen. Se estää roskien, veden, jään ja lumen pääsyn piippuun, jotta piippu ei tukkeudu tai aiheuta muita haittoja kiinteistölle.

Jätä piipun pellitys ja piipun hattu ammattimiehen vastuulle ja varmistut siitä, että työ on tehty kunnolla ja tiiviisti. Kateykköset palvelee kattavasti Keski-Pohjanmaan, Pohjanmaan, Etelä-Pohjanmaan ja Pohjois-Pohjanmaan alueilla.

PiipunpellityksetPyydä ilmainen arvio kattoremontista

Teemme ripeitä kattoremontteja tinkimättömällä ammattitaidolla. Meille tärkeintä on toimiva lopputulos ja tyytyväinen asiakas. Pyydä heti maksuton arvio kattoremontistasi.

Nimi*
Paikkakunta*
Puhelinnumero*
Sähköpostiosoite*